top of page
Szülők szemináriuma - előadássorozat

Minden szülő a legjobbat szeretné adni gyermekének, de van, hogy balul sülnek el a dolgok, és nem tudni, mi a probléma. Egészséges család egészséges szülő-gyermek kapcsolat nélkül elképzelhetetlen. De hogy is lehet szülőként egyensúlyban tartani a kapcsolatot az(okk)al a gyermekekkel, akiket a Teremtő rád bízott? Ha érdekel a válasz, nézd meg programajánlónkat, mert Neked szól ingyenes előadássorozatunk!

Kiknek szól?

Elsősorban olyan gyakorló szülőknek, akik szülői mivoltukban a legjobbat szeretnék magukból kihozni, ebből kifolyólag nyitottak az új ismeretekre, információkra. Szeretnének tudatosabbá válni a gyereknevelés kérdéseinek megválaszolásában, és szívesen meghallgatják egy szakértő előadássorozatát.

Előadássorozat programja

Havonta hétfőnként az alábbi dátumokon:

 

2013.09.30. Érzelmi intelligencia (felvétel megtekintése)

2013.10.28. A kisgyermekkor életfeladatai (felvétel megtekintése)
2013.11.25. A kisiskolások életfeladatai (sajnos nem készült felvétel)
2014.01.13. Döntés/értékelés, önértékelés (felvétel megtekintése)
2014.02.10. Az Apa szerepe a nevelésben (felvétel megtekintése)
2014.03.10. Fegyelmezés (felvétel megtekintése)
2014.05.05. Tekintély (felvétel megtekintése)
2014.06.02. Serdülőkor 1. rész (felvétel megtekintése)

2014.06.16. Serdülőkor 2. rész

 

A program minden alkalommal 17.30-20.30-ig tart, benne két 50 perces előadással, majd egy interaktív résszel, ahol a megfogalmazódott kérdések feltevésére nyílik lehetőség.

 

A sorozat helyszíne a Veszprém, Budapesti út. 75. alatt levő Jupiter center földszinti előadóterme. Parkolási lehetőség rendelkezésre áll az épület előtt.

 

Az előadások külön-külön is meghallgathatók, mert a témák nem egymásra épülnek, de az összefüggések miatt ajánlott a rendszeres részvétel.

Az előadóról

Az előadó Uzsalyné Pécsi Rita, PhD, vérbeli pedagógus, iskolaalapító és iskolavezető. Hitvallása, hogy „a nevelés az Élet” szolgálata, ebben éli életét, ezt kutatja, és tanítja. Az emberek és a művészetek a munkája és a hobbija is. Négy gyermek boldog édesanyja.
Neveléskutatóként a személyiség hatékony fejlesztése, az érzelmi intelligencia humán tőkévé alakítása érdekli. Alapkérdése az, hogy hogyan tanítsunk-neveljünk úgy, hogy ne csupán ismereteket, hanem életet alakító tudást, tapasztalatot adjunk át.
Jártas zenélésben, retorikában, pedagógiában, pszichológiában, stratégiai és projekt menedzsmentben, üzleti kommunikációban. Nagyon sok nevelési témában járja előadóként az országot.

Honlapja: pecsirita.hu

Jelentkezés

Az előadások nyitottak és ingyenesek, minden érdeklődőt szeretettel várunk!  Kérjük, hogy a férőhelyek tervezhetősége érdekében az alábbi űrlap kitöltésével jelezd részvételi szándékod!

 

Ha szeretnél emlékeztető levelet kapni az előadások előtt - időpont megjelöléssel és rövid témaismertetővel - ezt is jelezheted az űrlapon!


Az előadások költségeit az Iránytű Alapítvány finanszírozza. Önkéntes támogatásokat szívesen fogadunk a helyszínen vagy az Adakozás menüpontban részletezett módokon!

bottom of page